Most itt vagy
Itt > Főoldal > Visszaérkeztek Oroszországból Mi-24-es harci helikoptereink

Visszaérkeztek Oroszországból Mi-24-es harci helikoptereink

A Magyar Honvédség Mi-24-es helikopterei Európában is egyedülálló képességet jelentenek, páncélozottak, kabinjuk hermetikusan zár, több mint 300 kilométer/órával képesek repülni.
Visszaérkeztek az oroszországi nagyjavításról a Magyar Honvédség Mi-24-es harci helikopterei – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Koller József dandártábornok elmondta: a négy harci helikoptert a javítás során teljesen, “bordákra” lecsupaszították, és újjáépítették őket, a legtöbb berendezést újra cserélték, a gépek külsejét átfestették.
A helikopterek korszerűbbek lettek, 7 évig problémamentesen repülhetnek.
A Magyar Honvédség Mi-24-es helikopterei Európában is egyedülálló képességet jelentenek, páncélozottak, kabinjuk hermetikusan zár, több mint 300 kilométer/órával képesek repülni.
Alkalmasak szállításra, szárazföldi csapatok tűztámogatással való segítésére, de nemcsak katonai, hanem katasztrófasújtotta területen is bevethetők – mondta el a dandártábornok.

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Visszaérkeztek Oroszországból Mi-24-es harci helikoptereink

  1. Anyád a propaganda.Nektek minden az ami nem liberális moslék szenny.Lejárt már időtök nektek Murray komám.Picsát lehet veletek törölni

   1. “Anyád a propaganda.Nektek minden az ami nem liberális moslék szenny.Lejárt már időtök nektek .Picsát lehet veletek törölni konn ”

    No lám,
    eggyel több orosz – fidesz propagandista itten 🙂
    Azért érdemes elolvasni a tényeket is, lásd a link fent

    Az “ellenzék” az nem “liberális”, hanem az
    EMBEREK ma Magyarországon,
    kb 8-9 millió magyar állampolgár.. Ez van, 2018.

    Viktor Orban is not Hungary, he is ill, foolish dictator !

Vélemény, hozzászólás?

Top