Most itt vagy
Itt > Belföld > Vigyázzatok, tartsátok Magatokat távol – December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant

Vigyázzatok, tartsátok Magatokat távol – December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant

A háttérhatalom túllőtt a célon !!!
December 16-ára hirdettek meg a korábbi kormányellenes megmozdulások szervezői egy összevont tüntetést, amire minden eddigi kormányellenes megmozdulás résztvevőit várják.
A beharangozó szerint civil és pártfüggetlen megmozdulást tényleg úgy szervezik, hogy látszólag civil legyen és pártfüggetlen.
Egy “diákközösség” kezdte meg a szervezését — éppen csak a támogatásáról gondoskodika korábbi, internetadó elleni megmozdulást szervező volt MSZP-s képviselő (Gulyás), ezen felül a liberális sajtó teljes spektruma gondoskodik arról,
hogy két héten keresztül mindenkihez eljusson a tüntetés híre.
A demonstrációt minden ellen szervezik, ami ellen tüntetést szervezni lehet. A balliberális ellenzék számára a fontos, hogy mindenki ott legyen, mindenki tüntessen valamiért.
A miért nem fontos, az elképzelhető összes indokot felsorolják, amiért normális ember alapesetben részt venne egy ilyen
megmozduláson. Hazugság, korrupció, lopás, maffiakormány, társadalmi igazságtalanság, rossz egészségügy, még rosszabb oktatás – tehát minden elképzelhető dolgot felsorolnak, amiért tüntetni lehet. Annyi azért hozzátesznek, hogy magyar és EU-zászlót szívesen látnak.

A József nádor térre szervezett, látszólag civil megmozdulás egyenes ágú folytatása az áprilisban még perifériális indokok (Szabadság téri emlékmű) mentén szerveződő megmozdulásoknak.
A tüntetésen megjelenő emberekben annyi lesz a közös, hogy nem kérnek a kormányból, és ennél fogva rá tudják őket venni, hogy beálljanak az Európai Unió zászlaja alá tüntetni.

A tüntetés párhuzamba állítható azzal, ami Kijevben történt, pontosan egy évvel ezelőtt.
Ukrajnában civil szervezetek kezdeményeztek kezdetben békés, kormányellenes megmozdulásokat az ellen, hogy Kijev mégsem írta alá a társulási egyezményt az Európai Unióval, az Azarov-kormány ehelyett zárt ajtók mögött megkezdte az eurázsiai átmenet előkészítését: szándéknyilatkozatot írtak alá a Moszkva által alapított vámunióhoz csatlakozásról, és megkezdték annak jogi alapozását.

A békés EU-párti tüntetésekre “valaki” rászervezte a jobboldali szervezeteket és szurkolói közösségeket, így nagyon hamar megkezdődtek az összecsapások a rendőri erők és a tüntetők keménymagja közt.
A Majdan téren sátrakat emeltek a tüntetők és azt közelharci eszközökkel felfegyverzett csoportok kezdték védeni, így egy állandó központ alakult ki.
Ezen a Majdan téren végzett rendőrségi rajtaütés során a hatóságok olyan dokumentumokat találtak, melyek bizonyítják, hogy a
jobboldali szervezetek dollárban készpénzes kifizetéseket kaptak; minél radikálisabb volt a rendőrökkel szembeni fellépés, annál nagyobb összeg volt a jutalom.

A kezdődő utcai harcok közepette egyik napról a másikra a tüntetők arról számoltak be, hogy a rendőrök a tömegbe lövetnek. A rendőrök pedig arról számoltak be, hogy a tüntetők tömegéből éles lőfegyverrel lőnek rájuk.

Képi (és videofelvétel) bizonyítékok kerültek elő arra vonatkozóan, hogy Kijevben ugyanaz a mesterlövész lőtte a rendőröket és civil tüntetőket felváltva, aki korábban a NATO afganisztáni és iraki misszióiban is szolgálatot teljesített.
A NATO mesterlövésze a civilek tömegébe lövetéssel és a rendőrökre lövetéssel radikalizálta a kormányellenes tüntetést, hogy a tüntetők elemi gyűlöletből lépjenek fel a rendőrök ellen, és fordítva. A kijevi kormányt alig egy hónap leforgása alatt eltávolították a hatalomból, helyére fegyveres puccsal egy nyugatbarát kormány került, aminek első dolga volt, hogy felvette az IMF-hitelt és megszorító intézkedéseket vezetett be.

Emiatt bármennyire is próbálják hangsúlyozni, hogy ez egy civil tüntetés, egyáltalán nem tekinthető civilnek, mert a balliberális pártok és a liberális sajtó teljes spektruma támogatja azt.
Ez egy liberális tüntetés, egy budapesti EuroMajdan, amit az utolsó pillanatban, kapkodva próbálnak kivitelezni.
Az Ukrajnában lezajlott esemény mintájára nehogy tragédiába forduljon.

Küldte: Farkasné Irén

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Vigyázzatok, tartsátok Magatokat távol – December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant

  1. A háttérhatalom jobb lesz ha lenyugszik, Budapest nem lesz Kijev!!
    A terv biztosan kidolgozott, de a végére mi Magyarok tesszük a pontot.

  2. Ergó ez azt jelenti h ne menjünk tüntetni és tűrjük a további elnyomást? Inkább 1 Majdan és harc a szabadságért. Inkább állva meghalni mint térdelve szolgálni!

  3. Az idegen pénzből föltüzelt “civilek” miért nem pénz nélkül tüntettek a hazug, korrupt, az országot eladó, nyomorba döntő stb. Gyurcsány-kormány ellen? Vagy most kaptak észbe és már keverik a neveket? Illetve arra a következtetésre jut az ember, hogy agy nélkül nem tudnak gondolkodni. Irányított szerencsétlenek.

Vélemény, hozzászólás?

Top