Most itt vagy
Itt > Belföld > Vádat emeltek az érpataki polgármester ellen

Vádat emeltek az érpataki polgármester ellen

Izrael vezetőit ábrázoló bábukat akasztatott fel, nyakukba megalázó tartalmú feliratot helyeztetett, valamint megtaposott egy Izrael zászlaját utánzó, de szabadkőműves jelképeket tartalmazó papírlapot.
Folytatólagosan elkövetett, közösség elleni uszítás bűntette miatt vádat emelt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak független polgármestere ellen a Nyíregyházi Járási Ügyészség.

Zsíros Zsolt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében azt írta, a vádirat lényege szerint Orosz Mihály Zoltán 2014 nyarán egy ünnepségen a község polgármestereként beszédet mondott az önkormányzat épülete előtt. “A beszéd célja az volt, hogy a hallgatóságban bizonyos csoportokkal szemben félelemérzést, ellenszenvet, gyűlöletet alakítson ki, egyidejűleg az általa hamisan beállított támadással szembeni fellépésre buzdított” – ismertette a főügyész.
Zsíros Zsolt a vádiratot idézve elmondta, a vádlott az önkormányzat alkalmazásában lévő személlyel Izrael vezetőit ábrázoló bábukat akasztatott fel, nyakukba megalázó tartalmú feliratot helyeztetett, valamint megtaposott egy Izrael zászlaját utánzó, de szabadkőműves jelképeket tartalmazó papírlapot. A polgármester a rendezvény utáni hagyományőrző megemlékezésen is gyűlöletkeltésre alkalmas beszédet tartott. Mindkét eseményről felvételt készíttetett és felrakatta az internetre.
Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását, valamint a sérelmes internetes adattartalmak végleges hozzáférhetetlenné tételét indítványozta.

Fotó: Orosz Mihály Zoltán

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Vádat emeltek az érpataki polgármester ellen

  1. Mi köze van az izraeli emberekhez a magyar ügyészségnek?Nem a vezetőjük fenyegetőzött, hogy felvásárolták már a Hazánkat? Vagy örülni kellene és tapsolni mindnyájunknak?A szabadkőmüvesektől mindenki retteg aki nem közéjük tartozik! Sajnos a magyaroknak van itt félnivalójuk, gyűlöletkeltés is a magyarok ellen megy nagy nyilvánosság előtt rendszeresen felelősségrevonás nélkül.Ehhez nem kell Orosz Mihály! Fontos és időszerű lenne már ha a kettős mérce megszűnne az igazságszolgáltatásban.

  2. Ez a kirakatper konkrétan jelzi a zsidók magyarországi uralmát és egy lépés választ el minket a totális országfoglalástól.
    Sok időnk nincs, ezt mutatja a fentebb említett per is. Aki még nem látja, mi folyik itt, az vak, vagy hiányzik a bőr a pimplijéről…

Vélemény, hozzászólás?

Top