Most itt vagy
Itt > Belföld > USA, NATO, EU: fizessetek!

USA, NATO, EU: fizessetek!

A korábbi hétvégéknél jóval több, összesen 4235 határsértőt fogtak el a rendőrök. A menekült ügyet itt csak kezelni lehet, megoldani ott kell, ahonnan jönnek a menekültek. Az EU, a NATO, az USA felelős azért, hogy tönkretették ezeket az országokat. Nekik kell megoldani a válságot is.

Ti szavatok:

„A korábbi hétvégéknél jóval több, összesen 4235 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 1424, szombaton 1333, vasárnap 1478 volt az elfogottak száma. Tíz gyanúsított ellen embercsempészés, négy esetben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.”

Forrás: MTI, 2015, július 20.

Mi szavunk:

Gond-e a migráció? Természetesen. Be tudunk mindenkit fogadni? Nyilvánvalóan nem. De a megoldás rá nem a gyűlölet, hanem a párbeszéd és a segítség. Valamint nem ártana egy kis önvizsgálat sem, hiszen a legtöbb országból, ahonnan a menekültek érkeznek, az EU és a NATO hatalmi játszmáinak következménye a káosz és a háború. Az EU-nak oda kellene adnia pénzt és segítséget, ahonnan a menekültek kényszerből jönnek.

Thürmer Gyula

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “USA, NATO, EU: fizessetek!

  1. Ez így igaz! Mint már, hogy oda kell adni a pénzt és megszüntetni a migrációt. Különösen Magyarországon. Végigszaladtam a főváros pályaudvarait. Borzalmas a látvány. Elkeserítő és dühítő. A leggyorsabban ki kell engedni az országunkból őket, állítólag úgyis a Nyugaton élő rokonaikhoz igyekeznek. A gond legyen azoké. Ha valakinek nem tetszene, jöjjön ide és oldja meg a gondot.

Vélemény, hozzászólás?

Top