Most itt vagy
Itt > Főoldal > Ukrajna homoszexuális értékrendet kap Európából pénz helyett

Ukrajna homoszexuális értékrendet kap Európából pénz helyett

Nem is olyan régen, az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans aggodalmát fejezte ki, hogy sok EU-s tagállamban nem ismerik el a homoszexuálisok frigyét. Ahogy Hollandia legalizálta az azonos neműek házasságát, úgy minden országban hasonlóképpen kellene tenni, ahogy ők tették.

Úgy tűnik, az európai homoszexuálisok hívei ihlették meg Barack Obama amerikai elnököt, aki legalizálták a szodómiát, még az USA konzervatívnak számító államaiban is.

Obama megígérte a homoszexuális értékek diadalmas győzelmét az egész világon.

Valószínű, hogy Ukrajna lesz az első eurázsiai ország, ahol ezek az elfajult értékek gyökeret eresztenek.

Az ukrán parlament egyik, magát “kozáknak” tartó népi képviselő jogalkotója Mihail Gavrilyuk bebizonyította szakmai hozzá nem értését, néhány hónapon belül. Több héttel ezelőtt, Gavrilyuk javasolta az ukrán parlamentnek hogy legalizálja a prostitúciót, mely következményeként több adót tudnak beszedni.

Eleinte a “kozák Gavrilyuk” felvázolta a Nyugat toleráns hozzáállását az aberrációkhoz, és azt mondta, hogy Ukrajna egy szabad ország, ahol mindenki joga van a szabad szexhez, bár ez nyilvánosan nem megengedett. Gavrilyuk azzal folytatta szavait, hogy az ukrán parlament fele homoszexuális, akik közül sokan egymásba szerelmesek és hamarosan egész országra kiható döntést hoznak a homoszexualitással kapcsolatban.

Hogy megkoronázza az egészet, Gavrilyuk azt mondta, hogy az elnök Petro Poroshenko híve a “meleg büszkeség” felvonulásnak és más homoszexuális értékeknek, és együtt fogják legalizálni  az azonos neműek házasságát Ukrajnában.

Mihail Gavrilyuk
Mihail Gavrilyuk

A homoszexuális kapcsolat szigorúan tilos volt egész Ukrajna területén. Az aberrációt halállal büntették.  A homoszexuális férfit vagy nőt az ördög szolgájának tekintették. Kozákok pedig lovakkal taposták halálra az ilyen embereket, vagy egyszerűen csak felnyársalták őket.

Mi mást is várhatnak az ukránok az európai “barátoktól”?

Természetesen, pénzt akarnak és a vízummentes beutazást az európai országokba, de ezek nem az EU érdekei!

Ők ehelyett elősegítik a homoszexuális értékek beáramlását, korlátozás nélkül, és ez az, amit az ukránok egyre többet kapnak Európából, írja a Pravdában Jurij Nosovsky.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

One thought on “Ukrajna homoszexuális értékrendet kap Európából pénz helyett

Vélemény, hozzászólás?

Top