Most itt vagy
Itt > Főoldal > Trump Twitteren üzent az oroszoknak: Készüljetek, mert jönnek!

Trump Twitteren üzent az oroszoknak: Készüljetek, mert jönnek!

Küszöbön álló amerikai rakétatámadás Szíria ellen.

Az Egyesült Államok a szíriai partok közelébe vezényelte Harry Truman nevű atommeghajtású rakétahordozóját, és négy rombolóját. A konvojt egy német hadihajó egészíti ki – jelezte a Magyar Békekör szerdán délután.

Egyidejűleg figyelmeztették a polgári légitársaságokat a Szíria ellen intézendő támadásból rájuk leselkedő veszélyre, és javasolták repülési útvonalaik megváltoztatását, írja a Magyar Békekör.

Oroszország figyelmeztette Washingtont, súlyos következményt vonna mag után az amerikai támadás, különösen, ha orosz állampolgárok életét is kockáztatná. Az orosz hadvezetés a rakéták elfogását helyezte kilátásba. Trump Twitteren adott válasza az oroszoknak: „készüljetek, mert jönnek!”

Az Egyesült Államok arra való hivatkozással támad, hogy a szírek állítólag vegyi fegyvert vetettek be Gútában. Orosz és szír részről ezt provokációnak minősítették, és arra szolgáló ürügynek, hogy az USA támadjon.

A Magyar Békekör arra kéri fel a magyar kormányt, hogy ne segédkezzen az amerikai támadásban Szíria ellen, és ne bocsássa Amerika rendelkezésére a NATO honi támaszpontjait a kalandor katonai akcióhoz.

www.magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Trump Twitteren üzent az oroszoknak: Készüljetek, mert jönnek!

  1. Az ENSZ orosz nagykövete kamunak minősítette a legutóbbi szír vegyi támadást. Az állítólagos támadás utáni, netet ellepő fotók, videók nagy valószínűséggel a a II. v.h. után tökélyre fejlesztett Patyomkin-féle felvételek voltak. Remélem Magyarország valóban nem segédkezik egyik oldalon sem, mert csak és kizárólag hátrányunk lehetne belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Top