Most itt vagy
Itt > Főoldal > Szerb elnök: Országom semleges marad, távol tartva magát minden katonai tömbtől

Szerb elnök: Országom semleges marad, távol tartva magát minden katonai tömbtől

Szerbiának semlegesnek kell maradnia, és távol kell tartania magát minden katonai tömbtől, közölte újságírókkal Tomislav Nikolic szerb elnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel lefolytatott találkozó után.

Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy Szerbiának semlegesnek kell maradnia katonai szempontból. Úgy vélem, hogy ebben az esetben szükség van arra, hogy folytassuk a kiegyensúlyozott politikánkat önmagunk feladása nélkül, mondta Nikolic.

Nikolic hozzátette, hogy ő és az orosz elnök megvitatta a szerb megállapodás megkötését a NATO-val.
Címlapfotó:© AP / Ivan Sekretarev, Pool

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Szerb elnök: Országom semleges marad, távol tartva magát minden katonai tömbtől

  1. Igaz, csak így őrízheti meg egy nemzet az önazonosságát, a megtartásra érdemes szokásait hagyományait.Kérdés mi lesz a magyarokkal. Magyarország sem itt tartana, ha az “elit” 89-ben sürgősen nem keres friss nyalnivalót, hanem a függetlenséget szerzi meg semlegesnek deklarálva az országot! Megfelelő támogatókkal biztos sikerült volna. Csak hát ha a nagyanyámnak töke lett vóna, nagyapám lett vóna!

  2. No hiszen! A szerbek és a katonai semlegesség? Ez a vad, állandó felfokozottságú nép még a saját esküvőjén is képes egymást lelőni,pusztán jókedvében.

  3. Annának!Vad de nem hülye nép a szerb!A magyar pedig megalkuvó ,ezt bizonyítja 1867 is!Március 15 szép ünnep lenne, ha Deákék nem árulják el,így csak a tőkés társadalom előfutára lett internacionalista nagytőkével szövetkezve(osztrák, német, magyar tőkések érdekeinek összefonódása a hallatlan magas extraprofit érdekében!)

Vélemény, hozzászólás?

Top