Most itt vagy
Itt > Belföld > Rendőri, ügyészi, bírói önkény – a rendszerváltás akadályai

Rendőri, ügyészi, bírói önkény – a rendszerváltás akadályai

Kövessék a „terrorcselekmény” miatt 13 év fegyházra ítélt hazafi, Budaházy György és az összesen 125 év fegyházra ítélt, a Gyurcsányékkal szembeni ellenállásban főszerepet játszott Hunnia csoport másodfokú büntetőbírósági tárgyalását, 2018. február 13. és 27. között.
Hányan tapasztalták már meg hatósági vagy bírósági eljárásban az irányadó jogszabályoktól történő nyilvánvaló eltérést, azaz a jogállamiság helyett az önkényt?
Érezték-e a kiszolgáltatottságot, a tehetetlenséget, az eszköztelenséget? Akik voltak már ilyen helyzetben, azokat különösen is kérem, hogy – párthovatartozásra, politikai szimpátiára tekintet nélkül – nézzék meg ezt a videofelvételt, amelyben arról beszélek, mi a jelentősége a „Budaházy-ügynek”, abból a szempontból, hogy Magyarországon a hatósági és bírósági önkény lesz-e a meghatározó vagy annak ellenkezője, a jogállamiság. Jogászként és magyar emberként hiszem és vallom, hogy Budaházy György és a Hunnia csoport ügye egész Magyarország ügye!
Ezért kérem a megtekintést és a megosztásokat, és azt, hogy kövessék a „terrorcselekmény” miatt 13 év fegyházra ítélt hazafi, Budaházy György és az összesen 125 év fegyházra ítélt, a Gyurcsányékkal szembeni ellenállásban főszerepet játszott Hunnia csoport másodfokú büntetőbírósági tárgyalását, 2018. február 13. és 27. között.

Az előadásomban fölvetett problémák és a Budaházy-ügy jobb megismerése érdekében kérem, tekintsék meg az eljárás nyomozati szakáról készült Magyar Guantanamo című kisfilmünket, amely itt látható:

www.youtube.com/watch?v=uDYoCOb2eJY&t=9s

Aki még nem látta, kérem, tekintse meg a Budaházy György hazafias tevékenységéről és a 2002 és ’10 közötti nemzeti ellenállásban játszott szerepéről szóló dokumentumfilmet is, amely itt látható:
www.youtube.com/watch?v=W_6oVuExku8&t=3s

Tisztelettel:

Morvai Krisztina

www.magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Rendőri, ügyészi, bírói önkény – a rendszerváltás akadályai

 1. 2009 óta küzdök, mert a tanyasi királynő törvényt ült, az ítéletben a jogszabályokat távolról sem említi, nem is érdekli, a lényeg, hogy a megrendelést teljesítse! De így müködik a kormányhivatal,NAV, ügyészség, rendőrség stb. Amennyiben érdekli a dolog, tudok küldeni Önnek mindegyikkel kapcsolatos dokumentumokat. Bíróval ügy jelenleg a Kúrián.

 2. Miután hatalomhoz juttatták Orbánt az erőszakos,
  gyűlöletes tevékenységeikkel, lásd a 2006 -os
  Bp -i zavargások, gyújtogatások, autó – épület -utca
  rongálások, molotovkoktélos rombolások, eltették
  az útból a kényelmetlen “Mórt”, aki megtette “kötelességét”, tönkre tették a magyar demokráciát.
  Sztálin is kivégeztette a hóhérait, akik az ő utasításait
  hajtották végre és hitlert is el akarták tenni láb alól
  a saját társai. A személyi kultuszra épülő kommunizmus és a magyar fasizmus így működik,
  egymást nyírják a diktátorok

 3. Régebben megölették az ellenfeleket ma már konszolidáltabb formában működik az ellehetetlenítés.
  “A rossz ellen nem kisebbik rosszat kell harcba küldeni, hanem a jót – harcoljunk a jóért a végtelenségig!”
  (Budaházy)

Vélemény, hozzászólás?

Top