Most itt vagy
Itt > Főoldal > Palesztin népirtás- Török államfő: Izrael még a náci módszereket is túlszárnyalta

Palesztin népirtás- Török államfő: Izrael még a náci módszereket is túlszárnyalta

A második világháború koncentrációs táboraiban a legkülönfélébb kínzásoknak kitett emberek gyermekei napjainkban “még a náci módszereket is túlszárnyalva támadnak az ártatlan palesztinokra” – jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök pénteken Isztambulban az 57 muzulmán országot tömörítő Iszlám Együttműködés Szervezetének (OIC) rendkívüli ülésén.

Erdogan hozzátette: semmi különbség nincs a zsidókat 75 évvel ezelőtt Európában ért üldöztetés és aközött, amelynek a Gázai övezetben a palesztinokat teszik ki.
A török államfő leszögezte: amit Izrael művel, az banditizmus, barbárság és állami terror.
Az OIC rendkívüli ülését a szervezet soros elnökeként Törökország hívta össze, mert az Egyesült Államok hétfőn Jeruzsálembe helyezte át izraeli nagykövetségét, és a Gázai övezet határkerítésénél ezt követően zajló tömegtüntetések során az izraeli erők 60 palesztint megöltek és több mint 2700-at megsebesítettek.


Powered by Facebook Comments

One thought on “Palesztin népirtás- Török államfő: Izrael még a náci módszereket is túlszárnyalta

  1. Trump újabb, elhamarkodott döntésének a következményei beláthatatlanok. (Vagy éppen megfontoltan, irányítottan beláthatók.) Nekünk ki kellett volna maradni a jeruzsálemi leendő amerikai nagykövetség
    avatásából.

Vélemény, hozzászólás?

Top