Most itt vagy
Itt > Főoldal > Oroszország nem kér a nyugati homoszexuális masírozásokból

Oroszország nem kér a nyugati homoszexuális masírozásokból

Az orosz biztonsági erők szombaton meghiúsítottak egy nem engedélyezett homoszexuális felvonulást Moszkva belvárosában, és mintegy húsz embert őrizetbe vettek, köztük olyan aberráció ellenes aktivistákat is, akik megakarták akadályozni a masírozást.
A homoszexuálisok korábban kérvényezték a “meleg büszkeség napján” tartott felvonulást, de a moszkvai hatóságok az utóbbi kilenc évhez hasonlóan most sem engedélyezték a menetet.
moszkva-homokosok-szetverese2Oroszországban 2013-as jogszabály szerint tilos nyilvánosan propagálni a homoszexualitást és a beteges szexuális kapcsolatokat a kiskorúak körében.
A törvény heves felháborodásokat váltott ki a hanyatló erkölcsű nyugati országokban, amelyek közül többen engedélyezett az azonos neműek élettársi viszonya vagy házassága.

Oroszországban természetesen az ortodox keresztény egyház is aberráció ellenes.

Szombaton a magamutogató homoszexuálisok Moszkvában találkoztak, ahol a rohamrendőrök meg is szakították örömködésüket.

Az egészséges szexuális beállítottságú többség hangsúlyozza, hogy nem kellenek az európai aberrált értékek- csak Oroszország kell, és csak a tiszta erkölcs.
Az egészséges lelkületű emberek elutasítják a homoszexualitást és a szodómiát, melyet a Nyugat megpróbál az oroszokra erőltetni.

Forrás: NBC/NEWS/TASS

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top