Most itt vagy
Itt > Főoldal > Oroszország- 67 százalékra nőtt Putyin népszerűsége

Oroszország- 67 százalékra nőtt Putyin népszerűsége

Az oroszok bíznak az elnökükben és egyre többen támogatják a nemzetért végzett küldetését.
Vlagyimir Putyin orosz elnök népszerűsége folyamatosan növekszik, a lakosság 67 százaléka beszél pozitívan a munkájáról . A válaszadók úgy gondolják, hogy  Putyin személyisége karizmatikus hatással van, az oroszokra, és teljes a befolyással arra, hogy mi történik hazájukban.
A Levada  Közvélemény-kutató Központ által végzett felmérés a tavalyi évhez képest 7 százalékos népszerűség  növekedést mutat.
A tanulmány szerint  a lakosság 56 százaléka maximálisan támogatja az intézkedéseket, melyek Vlagyimir Putyin elnöksége alatt történtek.
Az elnök tevékenységét teljességgel elutasítja, vagy közömbös a lakosság 27 százaléka. 2013-ban ez az érték 35 százalék volt.
Az Összoroszországi Közvélemény-kutatási Központ ( VTsIOM ) párhuzamos mérése alapján, 67,8 százalékon áll az  orosz elnök támogatottsága.
VTsIOM szerint a népszerűség növekedés az alábbi okokkal magyarázható: az orosz gazdaság erőteljes növekedési pályán van,    a kaotikus ukrán politikai helyzetben megtörtént a krími bevonulás az ottani orosz nemzetiségű lakosság védelmében, illetve rendeztek egy sikeres a téli olimpiát Szocsiban, óriási szervezéssel, és felkészültséggel, írja a Smart News.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top