Most itt vagy
Itt > Főoldal > Orosz külügyminiszter: Az illegális bevándorlóknak nincsenek erkölcsi és szellemi értékeik

Orosz külügyminiszter: Az illegális bevándorlóknak nincsenek erkölcsi és szellemi értékeik

Az illegális bevándorlók európai viselkedése világosan megmutatja, hogy elvesztették erkölcsi és szellemi értékeiket, amely a normálisan gondolkodó európaiakban növeli az iszlamofóbiát, közölte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Amint elfelejted származásod, gyökereid, erkölcsi és szellemi értékeidet, akkor azonnal közömbös leszel mások értékeivel szemben, mondta Lavrov azt egy Nemzeti Oktatási Ifjúsági Fórumon.

Ez az, amiért Európában jelenleg növekszik az iszlamofóbia, jegyezte meg.

Az illegális bevándorlókat vádolják az elfogadhatatlan viselkedésük miatt, és ezeket a vádakat alátámasztják a tények. Ugyanakkor az európai politika megpróbálja a szőnyeg alá söpörni a problémát, folytatta a külügyminiszter.

A bevándorlók Európában azt csinálnak, amit akarnak, mert az erkölcsi értékeik elvesztek, és nem akarják, hogy feltámasszák őket.

Címlap: © AP Photo / Jerome Delay

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Orosz külügyminiszter: Az illegális bevándorlóknak nincsenek erkölcsi és szellemi értékeik

  1. Lavrov igazat mondott. A sémi vallások alapja, hogy a nem közéjük tartozó nem ember. Ilyeneket minek beengedni? Ja, a kalergi tervről majdnem elfeledkeztem.

  2. Nem Franciaorszgban kellett volna terror támadásokkal kezdeni, hanem Németországban.Nem mintha kisebb kar érte volna így az európai polgárokat, akik éppen ezért előbb fellázadtak volna Merkel mami ellen, és kikényszerítették volna a migráció megállítását. Addig amíg nem lesz Németországban egy nagyobb volumenu terror,addig minden megy a régi mederben, mert Merkel is meg Juncker is meg m van jól fizetve az amerikai háttér hatalomtól, minden migránsn befogadására. Az csak színjáték, hogy örülnek a migránsok ideiglenes csökkenésének

  3. A “menekülők” erkölcsi értékeik mások, összeegyeztethetetlenek az európaiéval. Mindezt előre tudták, azok, akik mégis szabadjára engedték a folyamatot. A visszarendeződés szinte lehetetlenné vált.

Minden vélemény számít!

Top