Most itt vagy
Itt > Belföld > Orbán Viktor: Az EU kényszerítette Magyarországra a mostani menekültügyi szabályokat

Orbán Viktor: Az EU kényszerítette Magyarországra a mostani menekültügyi szabályokat

Magyarországnak 2012-ig volt saját nemzeti szabályozása a menekültügy kérdésében, és azzal a szabályozással kezelni is tudta a kérdést – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Európai Parlament (EP) strasbourgi ülésén, a magyarországi helyzetről folytatott vita végén, az elhangzottakra reagáló felszólalásában.
A miniszterelnök leszögezte: az EU kényszerítette Magyarországot a szabályok megváltoztatására, és az országra kényszerített szabályozás nem vált be, megindult a menekültáradat.
Az illiberalizmussal kapcsolatos hozzászólások kapcsán Orbán leszögezte: a liberális gazdasági és társadalomszervezési elvek csődöt mondtak, ez okozta a válságot.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Orbán Viktor: Az EU kényszerítette Magyarországra a mostani menekültügyi szabályokat

    1. Az igazi kérdés : mit akar valójában végrehajtani o. viktor, akinek a saját nyilatkozata alapján nem szabad arra figyelni, amit mond, kizárólag arra, amit tesz.
      Örülök, hogy tetszett a színház.

  1. Az EU jobb lenne, ha a saját háza táján söprögetne! Persze a támadások nagy részét ki lehetne védeni azzal, hogy a nem megfelelő képviselőket haza kellene rendelni, s az itthonról lázítókat örökre lekapcsolni.

Vélemény, hozzászólás?

Top