Most itt vagy
Itt > Főoldal > Olasz polgármesternő az illegális bevándorlók ellen

Olasz polgármesternő az illegális bevándorlók ellen

Az észak-olasz Bagnolo Mella kisváros polgármestere plakátokon szólította fel a lakosokat arra, hogy anyagi juttatás fejében se fogadják be a menekültkérelemmel érkező bevándorlókat.

Cristina Almici
Cristina Almici

A lombardiai Brescia közelében levő, mintegy 13 ezer lakosú Bagnolo Mellát 2011 óta Cristina Almici polgármester vezeti a jobbközép pártok és az Északi Liga támogatásával.
Amikor a helyi prefektus bejelentette, hogy menekült státust kérelmező bevándorlókat akar elhelyezni a városban, és a bevándorlókat befogadó magánszemélyek napi 35 eurót (több mint 10 ezer forintot) kapnak ezért, a polgármester azonnal tiltakozását fejezte ki.
Bagnolo Mella utcáin plakátokat helyeztetett el, és az önkormányzat internetes oldalain is arra kérte a kisváros lakosait, hogy ne fogadjanak be menekülteket. A polgármester hangsúlyozta, sem magánlakásokban, sem a város más épületeiben nem kívánatos a bevándorlók elhelyezése, mivel Bagnolo Mellában az utóbbi  évek költségvetési megszorításai után nincs anyagi lehetőség és munkahely a bevándorlók segítésére.
Gratulált Bagnolo Mella polgármesterének Roberto Maroni Lombardia tartományi elnöke, az Északi Liga vezetőségi tagja. Roberto Maroni már a nyár elején  bejelentette, hogy Lombardia nem fogad be több bevándorlót.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Olasz polgármesternő az illegális bevándorlók ellen

  1. Bezzeg a gyarmatosítók bevándorlása törvényes, sőt keresztényi volt! Lökött tyúk! Kölcsön visszajár!
    . A legártalmasabb buta ember, aki okosnak hiszi magát!
    3. Alacsony hatalmas, mindenkinek ártalmas! Lásd szocializmus!

    1. Mi lenne göregabi, ha ma este 22 órakor kissé felkötnéd magadat a mestergerendára? 6 mm-es drótkötélre, hogy ne legyen az ügyben kockázat….

Vélemény, hozzászólás?

Top