Most itt vagy
Itt > Főoldal > Nyilvános tesztrepülést végzett az orosz repülő motorkerékpár

Nyilvános tesztrepülést végzett az orosz repülő motorkerékpár

Az orosz gyártmányú repülő motorkerékpár prototípusa nyilvánosság előtt végezte első tesztrepülését Volokolamszk város közelében, egy versenypályán.

A HoverBike S3 négy hajtóműves kétéltű motorkerékpárt az orosz HoverSurf cég tervezte, mely átlagosan egy méteres magasságban 1 km-es távolságot tett meg.

A drónok meghódították a világot: légiforgalmi felvételeket és megfigyelést végeznek, és teljesen természetes, hogy elkezdjük őket használni emberek szállítására, mondta Alexander Atamanov, a projekt vezető tervezője, a HoverSurf vezérigazgatója.
nyilvanos_tesztrepulest_vegzet_az_orosz_repulo_motorkerekpar2Hozzátette, hogy a számítógéppel vezérelt jármű könnyen használható a közlekedési problémák megoldására.

Az orosz mérnökök által tervezett HoverBike S3 környezetbarát elektromotorral rendelkezik. Elemei 30 percre elegendő energiát tudnak leadni.

A repülő motor súlya körülbelül 100 kg, és ez növelhető akár 150 kg-ig. Jelenleg legfeljebb öt méteres magasságban tud repülni, akár 70 km-es sebességgel.

Fotó: © Yana Lomakina / TASS

magyartudat.com

 

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top