Most itt vagy
Itt > Főoldal > Nem kérünk Soros és Juncker csókjából

Nem kérünk Soros és Juncker csókjából

Soros hangsúlyozta, hogy “a nyílt társadalmak megvédéséhez nem elég bízni a jogállamban, ki is kell állni azért, amiben hiszünk”.
Leszögezte, hogy demokráciát nem lehet kívülről bevezetni, azt az embereknek kell kikövetelniük és megvédeniük, ugyanakkor üdvözölte az európai intézmények “erélyes fellépését” a Lengyelországból és Magyarországról érkező kihívásokkal szemben, közölte az MTI.

Pimasz és elfogadhatatlan, ahogy Soros független országok demokratikusan megválasztott kormányainak megdöntésére hív fel.
Tűrhetetlen, hogy az Európai Unió egyes vezetői ehhez teret adnak, sőt támogatják. Az Európai Unió megmutatja lényegét.
Az EU nem a nemzetek, nem a dolgozók jólétéért aggódó intézmény, hanem a német, a francia nagytőke szervezete. Merkel, Macron, Junker hajlandók a saját hatalmukért Európa független népeit feláldozni.
Nem kérünk Soros és Juncker csókjából!

Thürmer Gyula

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Nem kérünk Soros és Juncker csókjából

 1. Ma 97 éve hogy az Isten Országát halálra ítelték. Közeledünk a 100 évhez. Ne gondolja senki hogy a mi Had Úrunk csak tétlenűl hagya hogy a gyermekeít gyalázák, leköpdösik, eltaposák a sok senkiháziak.
  Mert Isten nem bottal ver, de akit ver nem is tudja hogy miért történik. Mert –
  A mint meg van írva: Az Isten kábultság lelkét adta nékik; szemeket, hogy ne lássanak, füleket, hogy ne halljanak, mind e mai napig.
  Amerika, Angol Birodaloma, Francia, Olaszország , Japán, Belgium, Kina, Kuba, Görögország, Nicaragua, Panama, Lengyelek, Protugália, Románia, Szerbek, Sziám, Csehek, Szlovákok, Kanada, Asztrália, Új Zeland, Dél Afríka, India,

  1. Ha Magyarországról teccik netán kinyilatkozni,
   ez az ország 1038 -tól esett szét, valamint a
   magyarok azóta is széthúznak és ma már egy
   gyűlöletkeltő rabló kormánya van. Trianon csak “hab”
   volt a tortán.

Vélemény, hozzászólás?

Top