Most itt vagy
Itt > Belföld > Miskolci kilakoltatások- Cigány Nemzetiségi Önkormányzat demonstrációja

Miskolci kilakoltatások- Cigány Nemzetiségi Önkormányzat demonstrációja

A Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője szerint Miskolcon működik a jogrend, működik a jogállam, ezt bizonyították a keddi kilakoltatások is. Soós Attila a szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: elvált az ocsú a búzától, jól látható Gyurcsányék, Bajnaiék és az MSZP együttes támadása a miskolci nyomortelepek felszámolása ellen.
Úgy fogalmazott, a Hatodik utcában jogerős bírósági ítéletnek szereztek érvényt, ugyanis évek óta nem fizető családoknak kellett elhagyniuk városi tulajdonú ingatlanukat.
„Nem akarunk és nem tudunk szembemenni 35 ezer lakos véleményével, akik nevükkel és aláírásukkal álltak ki a nyomortelep felszámolási programunk mellett” – hangsúlyozta a szóvivő.

Váradi Gábor, a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke (k) a szervezet demonstrációján a Szent István téren, Miskolcon 2014. augusztus 6-án. MTI Fotó: Vajda János
Váradi Gábor, a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke (k) a szervezet demonstrációján a Szent István téren, Miskolcon 2014. augusztus 6-án. MTI Fotó: Vajda János

A város vezetése továbbra is elkötelezett a működő jogrend és a város nyomortelepeinek felszámolása mellett, ebben a küzdelemben nincs visszaút – jelentette ki Soós Attila, hozzátéve: nem állnak azok pártjára, akik nem tartják be a jogszabályokat, és hosszú évek óta nem fizetik a bérleti és közüzemi díjakat.
Utalva a korábbi szocialista városvezetőségre és a szerdai, a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és partnerei által szervezett tiltakozó akcióra azt mondta: akik annak idején tétlenül nézték, ahogy a fészekrakók elözönlik a miskolci lakótelepeket, ma azok mellé állnak, akik a nyomortelepek védelme érdekében tüntetést és sátoros demonstrációt szerveznek a Városháza elé. Hozzáfűzte, „a fészekrakóügy főfelelősei, Gyurcsányék és az MSZP-sek, a sátorozni akaró számozott utcai lakosok mellett harcolnak”.
Soós Attila úgy fogalmazott, hogy a keddi kilakoltatással kapcsolatban „a miskolci baloldal összevissza hablatyolt, az MSZP egy általános emberi jogi nyilatkozatot tudott csak kiadni”. Az Együtt PM országos vezetősége pedig a miskolci nyomortelepek felszámolása és a törvényes kilakoltatások ellen agitált közleményében. Szégyen és gyalázat, hogy mindeközben Gyurcsányék „független” miskolci polgármesterjelöltje, Pásztor Albert „gyáván hallgat” – fogalmazott.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

One thought on “Miskolci kilakoltatások- Cigány Nemzetiségi Önkormányzat demonstrációja

  1. Agyficam

    Tisztelt férfitársaim. Gondolom heves tíltakozást váltana ki Önökből, ha közölnék önökkel, hogy ezentúl a szomszéd, vagy valamely ismeretlen ember gyermeke után gyerektartást kell fizetnie!
    Pedig fizet. Nemcsak gyerektartást, de még szülőtartást is! Csak családi pótlék, és munkanélküli segély, jövedelempótló támogatás, rendszeres szociális segély, nevelési támogatás, stb. címen fizeti a mások által csinált gyermek után Önre lőcsölt gyerek, és szülőtartást! Miért? És meddig? Csak. Állampolgári fegyelemből és államvezetői bölcsességből. Már amennyire ezt bölcsességnek lehet nevezni. (Én inkább ostobaságnak nevezném!) Mert mások valamikor kitalálták, hogy olcsóbb az alacsonyan tartott (éhbér) mellet családi pótlékot adni a gyermeket vállalónak, mint tisztességes bért adni valamennyi dolgozónak. Csak a bűn mindig elnyeri büntetését! Mert a magyar így saját gyereket nem vállal, csak egyet-kettőt, vagy egyet se, mert kevés a jövedelme. Mért kevés? Mert elvonják, hogy odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve, és bátorsága! Az állam a „más farkával veri a csalánt” Ő meg a sajátjával veri meg a magyart!
    A magyarok pénzén, a magyar államvezetés segítségével, él és virul a magyarság sírba tevője! Ezt, így kitalálni, ehhez tényleg szocialista szakértelem kellet!

Vélemény, hozzászólás?

Top