Most itt vagy
Itt > Főoldal > Milyen tragédia zajlik határainkon túl nemzettestvéreinkkel?

Milyen tragédia zajlik határainkon túl nemzettestvéreinkkel?

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyarverések, igazságtalan letartóztatások, keservben magára hagyott kettős állampolgárok. Mi történik az anyaország határain túl rekedt nemzettestvéreinkkel?

Elszánt küzdelmek folynak nacionalista hatalmakkal az életben maradásért, a nemzeti identitás megőrzéséért. Nem lehet nem meghallani a segélykérő kiáltást. De vajon itthon ki hallja meg a fájdalmas sikolyt? Hány magyar nemzetiségű család katasztrófáját kell még megélnünk, hány szenvedést, halált kell még itthon tehetetlenül végignéznünk?

Tettek helyett üres szónoklatokat, értelmetlen intézkedéseket, szépen megszervezett, tartalom nélküli protokoll programokat kell elviselnünk, közben pedig egy helyben toporgunk. Sebeinket újra és újra feltépik, a trianoni békeszerződés óta segítségre, jogorvoslatra várunk, egyelőre mindhiába.

 

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

One thought on “Milyen tragédia zajlik határainkon túl nemzettestvéreinkkel?

  1. Belegondolni is szörnyű, nemhogy átélni a nap 24 órájában. És egyre kegyetlenebbek. Például a 17 éves óbecsei fiatalember esete, akit nem elég, hogy négyen vertek, még pocsolyába fordított arccal hagyták magára.

Vélemény, hozzászólás?

Top