Most itt vagy
Itt > Főoldal > Ma 6 éve lépett Csaba királyfi Csillagösvényére Csurka István

Ma 6 éve lépett Csaba királyfi Csillagösvényére Csurka István

UTOLSÓ BESZÉDE SZEGEDEN – KIÁLLÁSA ORBÁN VIKTOR MELLETT
/részlet/

„A keresztény magyarság nem fogja feladni a harcot a Lukács György hónaljszőréből kinőtt filozófusmúmiák, a Sorbonne-ra ürüléket kenő pedofil Cohn-Bendit vagy az oválisan fixált Hillary Clinton ellen” – derült ki szombat délután Szegeden, ahol Csurka István több mint ezer bajtársa előtt állt ki utolsó előtti erejével Orbán Viktor mellett.

“El a kezekkel Orbán Viktortól!” – hangzott egy magányos kiáltás a Dugonics téren, ahol több száz kormánypárti szimpatizáns gyülekezett.

Mert az Unión kívül is van élet – mondta, és arra kért mindenkit, hogy ne vigyék a pénzüket külföldi bankokhoz, hanem vásároljanak magyar államkötvényt. Hangsúlyozta, hogy a balliberális szirénhangok csőddel akarják megbuktatni Orbánékat.
A beszéd láthatóan erőt adott a nyolc éven át uralkodó szocialista kormány üldöztetését még mindig bátran viselő hallgatóságnak.

Szelekovszky Ernő

Fotó: Magyar Fórum

www.magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

5 thoughts on “Ma 6 éve lépett Csaba királyfi Csillagösvényére Csurka István

 1. Halottról vagy jót, vagy semmit ?
  A Magyar Népköztársaság Belügyminisztériumának
  Állam Biztonsági Osztályán a belső elhárításon dolgozott, az elhíresült 3/3 -ason.
  A rendszerváltás után beépült az MDF -be (mint oly sokan) és annak sikeres szétverése után további
  bomlasztó tevékenységet végzett. Fedő állása író volt.
  —–

  1. Valótlan és félrevezető, hamis az állítása! Ö soha nem dolgozott a 3/3 -n, legfeljebb be akarták szervezni. Az MDF-t nem verte széjjel, mert magától is elindult a lejtőn: Jó, ha tudja az óriási ellenszélben épített egy radikális-erős pártot, amit MIÉP- k neveztek!

 2. Sok orráig sem látó ma sem érti meg a zseniális gondolkodó, kiváló tollú, előre és jól látó Csurka Istvánt. Nyugodjék békében, s meg is teheti, mert föntről láthatja, amit mondott, írt igaz lett.

Vélemény, hozzászólás?

Top