Most itt vagy
Itt > Főoldal > Kvótaper: Nincs semmilyen kötelezvény Hazánk számára

Kvótaper: Nincs semmilyen kötelezvény Hazánk számára

A kvótaperben született bírósági döntés semmilyen kötelezvényt nem tartalmaz Magyarország számára – hangsúlyozta az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Mint mondta, Magyarország minden jogi és politikai eszközzel fellép, hogy megakadályozza egy létszámkorlát nélküli elosztási mechanizmus kialakítását, “meg fogjuk védeni azon jogunkat, hogy mi magunk mondjuk meg, ki él ebben az országban, kit engedünk be ide”.
Kovács Zoltán szerint hónapok, évek óta “lapul bizonyos íróasztalokban” a korlátlan, tehát kontrollálhatatlan elosztás terve, “amiről soha senki nem döntött”, hiszen tavalyelőtt azt a kormány- és államfők kétszer is leszavazták
Hozzátette, “láthatóan értő fülekre talált” bizonyos európai körökben és intézményekben Soros György betelepítési terve.
A kormányszóvivő arra hívta fel a figyelmet, az európai baloldal 2015 tavasza óta “több lépésben kérdőjelezte meg a valóságot”, tagadva a migrációs válságot, a kvótarendszer előkészítését és a szándékot, hogy azt állandóvá kívánják tenni.

magyartudat.com

 

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top