Most itt vagy
Itt > Belföld > Két ellenzéki politikus a Reutersnek adott interjút

Két ellenzéki politikus a Reutersnek adott interjút

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTI értesülése szerint, Rogán Antal csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján értékelte a két ellenzéki politikus Reutersnek adott interjúját, amely alapján a brit hírügynökség azt írta: a 2014-es parlamenti választás megnyerése esetén a magyar ellenzék “újfajta egyezséget” fog ajánlani a bankoknak és a vállalatoknak, a gazdaság fellendítése érdekében a befektetések fejében fokozatosan csökkenti a különadókat egy uniós átlagszintre.

Eddig is sejthettük, hogy gyarmatban élünk, hiszen nap, mint nap saját bőrünkön érezzük a pénzvilág szorongatásait. A kormány tehetetlen, az uniós jogszabályok kötik, vagy valami másról van szó? A gondolkodó ember tudatában egyre kavarognak a kérdések, közben telnek a napok, hetek, hónapok és semmi nem változik, a feszültség viszont egyre nő.  A rejtélyes spirálból pedig egyre kilátástalanabb kikerülni. A színpadon megrendezett politikai színjátékba megfáradt közönség ereje, türelme pedig egyre fogy.

Bajnai Gordon és Mesterházy Attila teljesen egyértelműen a multinacionális cégek és a bankok oldalára állt, visszaadnának nekik 532 milliárd forintot, amelynek árát a családok és a nyugdíjasok fizetnék meg – reagált Rogán Antal.

 

Forrás: MTI

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top