Most itt vagy
Itt > Belföld > Illegális bevándorlás – Tranzitterületek Budapesten

Illegális bevándorlás – Tranzitterületek Budapesten

A migránsok által önkéntesen igénybe vehető úgynevezett tranzitterületeket alakítanak ki Budapesten, ezeken a főváros biztosítja a legalapvetőbb közegészségügyi és higiénés viszonyokat – közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetője szerdán Budapesten.

Pető György az ügyben, a főpolgármester kezdeményezésére tartott egyeztetésről beszámoló sajtótájékoztatón elmondta: ilyen területet alakítanak ki a Keleti pályaudvarnál, a Baross téri aluljáróban, valamint a Nyugati és a Déli pályaudvarhoz kapcsolódó közterületeken.
Az egyeztetést azért tartották, hogy a legkisebb városi terheléssel, a leghatékonyabb együttműködéssel, a leggyorsabban átsegítsék Budapesten a migránstömegeket.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Illegális bevándorlás – Tranzitterületek Budapesten

  1. Önkéntesen igénybevehetö. Tehát a tisztelt uj honfoglaló azt csinál amit akar magyarul.Azonnal el kell távolítani ezeket az embereket az ország területéről a segítőikkel együtt. Regisztráció, önkéntesség, segítség nyújtás, vicc az egész, a tömeg eléri a kritikus pontot előbb utóbb….

  2. Menjenek inkább vissza oda, ahonnan jöttek, a saját szülőföldjükre. Magyarország, meg az EU-s országok is, keresztény hagyományú térség. Vagy az emberek nem vallásosak, de az biztos, hogy mohamedán senki nem akar lenni. Legalábbis errefele. Meg kerülgetni se szeretnénk őket.

  3. Egyébként Pesten már vagy két éve látni az utcákon furcsa, arab külsejű szakállas fazonokat, akik nem túristaként járnak-kelnek.

Vélemény, hozzászólás?

Top