Most itt vagy
Itt > Belföld > Hol vagytok Magyarok? – Hetven éves asszonyt raknak ki az utcára

Hol vagytok Magyarok? – Hetven éves asszonyt raknak ki az utcára

Hetven éves Magyar asszonyt raknak ki az utcára Magyar földön IDE GÉN urak és azoknak pribékjei!
De kiteszik a többgyermekes anyát is…

Az áldott állapotban lévő nőket…, a betegeket, nyomorékokat… nem kímélve senkit… és mindehhez asszisztál az életerős férfiakból álló / állítólag Magyar / rendőrség!!!
Nem a védtelent, nem a vétlent védi !
Nem a Magyart védi ! Nem a gyermeket a nőt az időseket… nem a kiszolgáltatottakat védelmezik, hanem az idegen dölyfös, törvények felett álló nagyurakat.
És mindeközben a magát Nemzetinek mondó kormány nem avatkozik be, miként a “keresztény” egyház sem, nem nyújtanak segítő jobbot… nem nyújtanak alternatívát… az irgalomnak írmagját sem gyakorolják .

Kati néni devizahitelből vásárolt lakást a lányának, mert azt gondolta, hogy ha meg is duplázódik a 19 ezer forintos törlesztőrészlete, akkor is megéri fizetni.

Arra azonban álmában sem gondolt, hogy havi 80 ezer forintra fog emelkedni a hitele, ezért előbb elveszítette tatai házát, ma pedig a lányának vásárolt fővárosi lakásból is távoznia kellett. Az ingatlant ugyanis viszi a végrehajtó, írja az ATV itt.
Kati nénit mentő vitte el a helyszínről, és az ATV Híradó riporterének azt mondta: fogalma sincs, hova megy, miután kiengedik a kórházból, és azt sem tudja, mi lesz a rengeteg holmijával, ami közül csak a festményeit és a virágait sajnálja.
Ha Őseink is ily gyáván meghunyászkodva, ily szellemiséggel viseltettek volna, már nem lenne sem Országunk, sem nyelvünk.
Még a világtörténelem is megfeledkezett volna nevünkről…

Bernics Ferenc

Powered by Facebook Comments

One thought on “Hol vagytok Magyarok? – Hetven éves asszonyt raknak ki az utcára

  1. Valaki nem mond igazat, nagyon hatásvadász íze van a közleménynek. Talán mélyebben kellene az ügyet kivizsgálni, s természetesen semmit nem elhallgatva a nyilvánosság elé tárni. Bármilyen színű képviselőnek, Aki a néninek a képviseletében csücsül a parlamentben ( nem kis jövedelemért ) kutya kötelessége tisztázni ezt és hasonló eseteket !

Vélemény, hozzászólás?

Top