Most itt vagy
Itt > Belföld > Gyűlöletkeltő és uszító rendezvény Szekszárdon

Gyűlöletkeltő és uszító rendezvény Szekszárdon

 

 

 

 

 

 

 

 

A pénteki napon a szekszárdiak megdöbbenve tapasztalták, hogy a maffiabaloldal más megyékből ide szállított idegen aktivistákkal, gyűlöletkeltő és uszító rendezvényt tartott városunkban – írta közleményében Horváth Kálmán, Fidesz szekszárdi csoportjának elnöke.

“Lemondásra szólította fel a trafikügy miatt az MSZP Tolna megyei elnöke a fideszes többségű szekszárdi közgyűlést pénteken Szekszárdon, egy demonstráción.

    Harangozó Tamás a trafikpályázatok miatt rendezett tüntetés több száz résztvevője előtt azt mondta, hogy politikailag, központilag szervezett “rablóhadjárat” folyik Magyarországon, amelynek “egyetlen célja a fideszes zsebek megtömése”.
    Az ellenzéki politikus a dohánykereskedelmi koncessziós pályázatokról a szekszárdi Fidesz-frakció tagjai között folytatott beszélgetésre utalva hozzátette: olyan polgármestere van a városnak, aki fideszes képviselőtársaival “jóízű kacarászás közben” kisemmiz tisztességes szekszárdi családokat, majd üzleteiket kiosztja maguk és családtagjaik között.
    “A Fidesz felé egyetlen követelésünk lehet, távozzanak a közéletből, adják vissza városunk becsületét” – jelentette ki, hozzáfűzve, hogy nem adják fel a politikai nyomásgyakorlást, amíg ez meg nem történik.
    Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért (PM) országgyűlési képviselője az egybegyűltek előtt azt javasolta, hogy az összes olyan trafikkoncessziót adják vissza, amelyet “fideszes politikusok rokonai ismerősei, üzletfelei kaptak”.
    Adják vissza azt a mandátumot is, amelyet a választóktól azért kaptak, hogy saját közösségük érdekeit képviseljék, és nem azért, hogy a pénztárcájukat tömjék – mondta.
    Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a demonstráción azt hangoztatta: mivel a bűncselekmény elkövetése szervezetten történt, pártja kormányra kerülése esetén érvényteleníteni fogja a trafikpályázatokat, és visszaszolgáltatja üzletüket a tisztességes trafikosoknak.
    “El fogjuk számoltatni, és felelősségre fogjuk vonni ezt a bűnbandát” – jelentette ki.
    A tüntetésen, amelynek résztvevői a szocialista párt zászlói mellett “Tisztességes közéletet!”, “Városunkban korrupció és dohánymutyi működik” feliratú táblákat emeltek a magasba, bejátszották a szekszárdi fideszes képviselők trafikpályázókról szóló beszélgetésének hangfelvételét, és felszólalt három szekszárdi trafiktulajdonos is, aki nem nyert koncessziós jogot.
    A demonstráció a meghirdetettnél néhány perccel később kezdődött a Garay téren kifeszített “Együtt a maffiabaloldal” feliratú molinó miatt.
    Harangozó Tamás a jelenlévőknek azt mondta: “a szekszárdi városvezetés kiállított magának egy engedélyt, hogy a molinót kifüggeszthesse”.”

A szekszárdiak távolmaradásukkal is jelezték, nem kérnek a maffiabaloldal gyűlölködéséből, akik tönkretették az országot, elvették a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazotti béreket, deviza hitelekbe hajtották a magyar családokat, lerombolták fiataljaink jövőjét, s a létminimum alá szorították az emberek százezreit.
   
A szekszárdiak kitartanak a 2010-ben meghozott döntésük mellett, amikor is amellett voksoltak, hogy mélyreható változások történjenek Magyarországon, és folytatódjon Szekszárdon a 2006-ban megkezdett városépítés.
   
A Fidesz köszönettel tartozik a szekszárdi embereknek a békességért és az összefogásért, valamint azért, hogy közösen, a város valamennyi polgára szeretett városunk jövőjéért dolgoztak és dolgoznak a továbbiakban is.

(A Fidesz szekszárdi csoportja/MTI)
magyartudat.com MT

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top