Most itt vagy
Itt > Főoldal > Groznijban bemutatta a Specnaz az új harci járművét

Groznijban bemutatta a Specnaz az új harci járművét

A Specnaz egyeteme által tervezett jármű teljesen orosz gyártmányú alkatrészekből készül, mely felülmúlja az izraeli és amerikai riválisokat.

A Chaborz M-6, egy nagy mozgékonyságú taktikai terepjármű, melynek a bemutatóját szombaton tartották a csecsen fővárosban Groznijban, közölte a köztársaság vezetője, Ramzan Kadyrov.

bemutattak-groznijban-a-chborz-6-ot“Szombaton egy rendkívül fontos esemény zajlott le, amely nagy jelentőséggel bír különféle orosz biztonsági és bűnüldöző hivatalok és osztályok különleges egységei számára.”

A járművet az Orosz Speciális Erők (Specnaz) Egyeteme (korábban a Nemzetközi Speciális Erők Képzési Központja) tervezte és kizárólag orosz gyártmányú alkatrészekből készült.
bemutattak-groznijban-a-chborz-6-ot2Gyorsan alkalmazható éghajlat és terepviszonyoktól függetlenül egy adott feladathoz, csapat és rakomány szállítására, mentő-evakuálóként vagy harcba is kitűnően helytáll, írja a Specnaz hivatalos oldala.

“A tervezők számos változatot mutatnak be a motorok és az átvitelek terén, ami nagyon fontos a modell adaptálásához az éghajlati viszonyokhoz és a küldetési célokhoz” – mondta Kadyrov.
“A járművünk felülmúlja az izraeli és az amerikai riválisokat az ár, a cross-country képesség és a sebesség tekintetében.” “Biztos vagyok benne, hogy nagy lesz a kereslet a baráti országok részéről a harci jármű piacon.”

Kadyrov elmondta, hogy a járművet szíriai harcokban tesztelték.

Fotó: © (Specnaz) Nemzetközi Speciális Erők Képzési Központja

www.magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Groznijban bemutatta a Specnaz az új harci járművét

  1. A 3. képen a golyóálló mellény ellenére nem túl védtelen a vezető? Nemcsak az időjárás miatt…

  2. Ennek a “csodafegyvernek” nyilván kiváló a rugózása
    és rendkívül alacsony a fogyasztása (lásd UAZ) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Top