Most itt vagy
Itt > Belföld > Európa legerősebb és legcselekvőképesebb kormánya alakult meg

Európa legerősebb és legcselekvőképesebb kormánya alakult meg

A tegnap megalakult harmadik Orbán-kormány Európa legerősebb és legcselekvőképesebb kormánya, mivel a kontinens legstabilabb társadalmi és politikai támogatást tudhatja maga mögött.
harmadik-orban-kormanyA Fidesz sajtóirodája a  közleményében hangsúlyozza, hogy a kormányzás középpontjában változatlanul a munka, a család, a rend és a szociális biztonság megerősítése áll.
A pénteki ellenzéki reakciók azt jelzik, hogy az ellenzéki pártok a mai napig nem fogadták el a választók döntését, ugyanakkor végre szembesülniük kellene azzal, hogy a Nemzethez  hű magyarok már két választáson is egyértelművé tették, hogy nem kérnek sem a bukott baloldalból, sem a szélsőségekből.
A közlemény szerint a magyarok bizalmának és támogatásának köszönhetően a kormány folytatni tudja a 2010-ben megkezdett munkát, és így végleg le tudjuk zárni a kudarcokkal, munkanélküliséggel, korrupcióval és megszorításokkal teli Gyurcsány-korszakot.
Ahogy azt az országgyűlési választási kampányban is vállalták: a kormánypárt programja változatlan. Folytatja a gazdaság megerősítését, a munkahelyteremtést, a családok terheinek csökkentését, a rezsicsökkentést, a nyugdíjak megvédését és a hazai vállalkozások támogatását. Szeretnénk elérni, hogy még több családban felváltsa a segélyt a munka, és tovább csökkenjen a munkanélküliség. Tovább erősítik az ország pénzügyi stabilitását és kölcsönös teherviselésre bírják rá továbbra is azokat, akik 2010 előtt mindig megúszták, érdemi hozzájárulást kérnek a bankoktól és a multiktól is, mert nem hisznek a megszorítás politikájában, amely tönkretette Magyarországot.
A közleményben hangsúlyozták: bebizonyosodott, hogy a Fidesz-KDNP képes megteremteni a közszféra béremeléséhez szükséges pénzügyi feltételeket. Folytatni fogják a béremelési programokat a pedagógusoknak, a szociális és egészségügyi dolgozóknak, a rendvédelmi dolgozóknak. Megvédik a nyugdíjakat, és folytatják a bajba jutott devizahiteles családok megmentését – közölték.
Egyetlen Magyarországnak járó eurót sem fognak veszni hagyni, a Hazánkra érkező fejlesztési forrásokból minden idők legnagyobb gazdaságfejlesztési programját indítják el, amelynek köszönhetően a magyar falvak és városok is tovább erősödhetnek – írja a közlemény.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Európa legerősebb és legcselekvőképesebb kormánya alakult meg

    1. Az, hogy egy kormány cselekvőképes, vagy erős nem azt jelenti, hogy több tankja van, mint másnak. Ez a kormány erős elkötelezettségben, egységben, szakmaiságban és nemzeti identitásban. Bízom bennük, mert az elmúlt négy évben kihúzták az országot a kizsírozott szakadékból olyan körülmények között, amikor az ellenzék nem a kritikájával, az ellenzék számára kötelező ellenőrzésével, és javaslattevéssel politizált, hanem be nem bizonyított vádakkal, rágalmakkal, hazudozással,kútmérgezéssel, a választók elbizonytalanításának szándékával igyekezett lejártani a kormányt., árulkodó hamisságaival Washingtontól Brüsszelig. Még az EP-ben a magyarok szavazatával kijutott képviselők anyagokat diktáltak a saját hazájuk ellen. A nemzeti érdekek védelme sokszor politikai, gazdasági pénzügyi körök érdekeit sértette. Ezekhez szaladt segítséget kérni az ellenzék teljesen értelmetlenül, hiszen nincs kormányképes gárdája és nincs társadalmi támogatottsága. Ezért kell cselekvőképes kormány, ezért kell erős kormány. Ez a kormány nem azért erős, hogy Putyinnal hadakozzon, hanem azért, hogy megvédje nemzeti érdekeinket, azokét is, akik még nem tudják, hogy értük is dolgozik Orbán csapata. Boris_Gál Gábor

  1. Rajtam nincsen sem sárga, sem veres szemüveg. Ezért aztán én tájékozódom és nem szorulok tájékoztatásra. Ennél fogva, az elérhető adatok ismeretében bátram kijelenthetem, hogy a szakadék fenekét azért nem értük még el, mert lejjebb ásták. Zuhanásunk sebessége azonban ugyan olyan ütemben nő, mint az előző 4 évet megelőző “emútnyócévben”. Az úgynevezett “demokrácia” a legnagyobb átverés a világon. Jó lenne elgondolkodni azon, hogy professzorból van-e több vagy segédmunkásból? Ha esetleg segédmunkásból lenne több, akkor a “demokrácia” szabályai szerint az ő szavuk dönti el, hogy merre tovább. Biztosan jó az a segédmunkásoknak? Ja, egyáltalán nem hadi eszközökre gondoltam.

Vélemény, hozzászólás?

Top