Most itt vagy
Itt > Főoldal > EP-döntés: minden igaz magyar embert arcul csaptak

EP-döntés: minden igaz magyar embert arcul csaptak

A magyarországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülése, amelynek értelmében a testület elkezdi előkészíteni az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarországgal szemben.
Felszólítják a magyar kormányt a párbeszéd folytatására az Európai Bizottsággal, illetve arra, hogy helyezze hatályon kívül a menekültügyi szabályok egyes elemeit, vonja vissza a civil szervezetekről szóló tervezetet, és függessze fel az új felsőoktatási törvényben megjelelt határidőket, nyilvánosan kötelezettséget vállalva rá, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) szabad intézményként Budapesten maradhat.
A bizottságtól pedig azt kérik, hogy szigorúan ellenőrizze az uniós források magyarországi felhasználását.

Az EP döntése minden magyar embert arcul csap.
Semmibe veszi a magyar emberek jogát arra, hogy saját maguk döntsenek országukról.
Azt akarják, hogy Magyarország úgy táncoljon, ahogy az EU nagy országai fütyülnek.
Bennünket, magyar embereket akarnak zsarolni, ők akarnak helyettünk dönteni arról, hogy milyen kormánya legyen Magyarországnak.
Az EU diktátuma sértő és elfogadhatatlan.

Thürmer Gyula

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “EP-döntés: minden igaz magyar embert arcul csaptak

  1. A lengyeleknek igazuk van! Merkel hívta be őket, gondoskodjon ő róluk. Minket pedig hagyjanak békében élni, úgysem akar – hála Istennek – egy “menekült” sem itt maradni. Akkor mit erősködnek? A CEU-t pedig adják át Bécsnek, állítólag szívesen befogadnák a sok hülyét. Utóbbi jelző vonatkozik egyes elemis, alkoholista, EU-ban dagonyázóra is, ami nem lenne baj, ha nem ott ülnének. Így viszont jobb lenne, ha befognák a szájukat, mert úgysem tudják már mit beszélnek.

Vélemény, hozzászólás?

Top