Most itt vagy
Itt > Belföld > Elvették a lányát az M3-on négy ember halálát okozó szlovák nőnek

Elvették a lányát az M3-on négy ember halálát okozó szlovák nőnek

 

 

 

 

 

 

 

 

Az édesapának ítélte a szlovák bíróság a közös gyermeket.

Megtörtént, amitől Eva Varholíková Rezesová rettegett. A bíróság úgy határozott, hogy gyermekét, Ellát elveszik a börtönben ülő anyától, és az apja neveli tovább.

 A   Novy Cas információi szerint az M3-as autópályán négy halálos áldozatot követelő baleset okozójának volt élettársa, Erik Fischer közölte: csütörtök óta nála van a kislánya.

A lap úgy tudja, hogy a gyermeket Rezesová anyja vitte el az apához, akivel azt a megállapodást kötötték, hogy magánéletükbe mostantól a nyilvánosságot nem engedik be. Ez elsősorban a Rezes família érdeke, így fel is ajánlották, hogy a gyermek nevelését pénzzel is támogatják.

– Ella valóban nálam van, de most a megrázkódtatások miatt elsősorban pihenésre, s nyugalomra van szükségünk. A baleset után három nappal fordultam a bírósághoz, hogy hozzám kerüljön a gyermekem – nyilatkozta Fischer, s hozzátette: a dolog csak hétfőn vált hivatalossá, ugyanis ekkor kézbesítették számára a bíróság döntését írásban.

A Novy Cas úgy tudja, hogy Eva asszony a rossz hírt kedden tudta meg ügyvédjétől. A bíróság döntése teljesen kiborította, ugyanis az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy édesanyjánál maradhatnak gyermekei, így a láthatások alkalmával talán találkozhat is velük. Az azonban nem valószínű, hogy Ella édesapja hajlandó lesz a börtönbe elengedni a lányát, ő ugyanis nem is vihetné, hiszen nem jelölték meg kapcsolattartóként.

Novy Cas/magyartudat.com

 

 

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top