Most itt vagy
Itt > Belföld > Devizahitelek- Heteken belül 1100 milliárd forintot kapnak vissza a becsapott hitelesek

Devizahitelek- Heteken belül 1100 milliárd forintot kapnak vissza a becsapott hitelesek

Heteken beül 1100 milliárd forintot kapnak vissza a becsapott hitelesek, ezzel megkapják azt a pénzt, amelyet a bankok tisztességtelenül elvettek tőlük – közölte kedden a Fidesz.
Közleményük szerint a pénzintézetek ezekben a hetekben küldik ki az elszámoló leveleket, van olyan pénzintézet, amely már a jóváírást is megkezdte.
Mint írták, a devizahitelek mértékéért a baloldalnak örökké viselnie kell a politikai felelősséget, ahogy a Jobbiknak is azért, hogy ha rajtuk múlik, akkor mára családok ezrei veszítették volna el az otthonukat, mert számos jobbikos képviselő nem szavazta meg a forintosításról szóló törvényt.
A bankok elszámoltatása és a takarékszövetkezetek megerősítése után következő lépésként a Fidesz kezdeményezni fogja, hogy a brókercégek vezetői teljes személyes vagyonukkal feleljenek a kártalanításért – hangsúlyozza a közlemény.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

One thought on “Devizahitelek- Heteken belül 1100 milliárd forintot kapnak vissza a becsapott hitelesek

  1. Az örömködés után alaposan nézze át mindenki az elszámoló levelet, és ha nem jó, vagy nem érti azonnal forduljon a bankhoz, hogy nyoma legyen, amúgy úgyis lepöccintenek minden ügyfelet, de bizonyítékokkal már lehet menni a Pénzügyi Békéltető Testülethez. Nagyon korrektek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Top