Most itt vagy
Itt > Belföld > Devizahitelek – A Fidesz a szerződések módosítására szólította fel a bankokat

Devizahitelek – A Fidesz a szerződések módosítására szólította fel a bankokat

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                A Fidesz felszólította a bankokat, hogy haladéktalanul módosítsák a lakásdevizahitel-szerződéseket úgy, hogy az elfogadható legyen a becsapott, nehéz helyzetbe került magyar családok számára.

A kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: “a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség megérti és egyetért azokkal a magyar családokkal, akiket nehéz, sőt kilátástalan helyzetbe sodort a bankok felelőtlen devizahitelezése”.
A Fidesz arra is felszólította a bankokat, hogy “ismerjék el felelősségüket a lakás-devizahitelesek problémáinak előidézéséért”.
A devizahitelezés “áldozatainak” emlékére kezdett demonstrációt péntek délután Budapesten a Koppány Csoport. A “gyászmenetnek” nevezett tüntetésen azoknak az otthonát keresik föl, akiket felelősnek tartanak a devizahitelezés nyomán kialakult helyzetért.

 

(MTI)

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Devizahitelek – A Fidesz a szerződések módosítására szólította fel a bankokat

  1. A Fidesz, miért csak a lakásdevizahitelesekkel kapcsolatban
    látja tisztességtelennek a hitelszerződéseket? Minden deviza alapú hitel csalás. Minden csalásért felelni kell az összes banknak. Mi az, hogy felkérik őket? Kötelezően kell fellépni, mint a horvátoknál!!!!!! Ott van jogállam, sajnos Magyarországon diktatúra van. A diktátor már fél azért őrzik fokozottan a házát, ha a törvényt tisztelné nem kellene félnie.De mivel igaz a mondás, hogy akinek kard van a kezében, ne regéljen a békéről ezért ő nem regél.

  2. A bankok uralmának véget kell vetni! A csaláshoz statisztáló “magyarokat” is meg kell büntetni, hogy egy életre elmenjen a kedvük a további tevékenységüktől. No persze, mindez az idegenek által idehozott összevisszaságnak köszönhető, amit demokráciának neveznek.

Vélemény, hozzászólás?

Top