Most itt vagy
Itt > Belföld > Budapest- Újabb sarc az autósoknak

Budapest- Újabb sarc az autósoknak

Bővítené a fizetős parkolóhelyeket a VIII. és a XIII. kerület, az erről szóló előterjesztésről jövő szerdán tárgyalhat a Fővárosi Közgyűlés.

A Józsefvárosi Önkormányzat kezdeményezte, hogy a meglévő várakozási övezetek a Kerepesi út-Hungária körút-Sport utca-Százados utca-Salgótarjáni út-Asztalos Sándor út által határolt területtel, valamint a Könyves Kálmán körút-Üllői út-Orczy út-Golgota tér-Golgota út-Bláthy Ottó utca-Vajda Péter utca által határolt területtel egészüljenek ki.
A XIII. kerületi önkormányzat is kezdeményezte a parkolási rendelet módosítását: bevonnák a várakozási övezetbe a Röppentyű utca-Rozsnyai utca-Hajdú utca-Fáy utca-Béke utca-Petneházy utca által határolt területet, továbbá a Duna-Váci út-Vizafogó utca, valamint a Röppentyű utca-Göncöl utca-Kámfor utca-Tatai utca-Szegedi út-Dévényi utca-Róbert Károly körút-Lehel utca-Szegedi út-Reitter Ferenc utca-Petneházy utca által határolt területet.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Budapest- Újabb sarc az autósoknak

  1. Egyszer kiszámoltam : a magyar úthálózatból kb 10 nm az egyém, mert az én pénzemből épült fel. Vehetjük, hogy ugyan ennyi a páromé. Tehát közlekedem a saját utamon, fizetnem kell utána súlyadót. Ha megállok, akkor sem lesz nehezebb az autó, de a súlyadón fölül még külön is fizetnem kell. Pedig akkor is az úton állok.

  2. A Százados úton, a kétoldalt parkoló kocsik miatt életveszélyes a közlekedés, mivel az “új lakótelepeken lusták beállni a körbekerített, saját parkolójukba. Kicsit arrébb a Stróbl Alajos utcában és a környezőkben pedig az ott lévő bankos fiúk foglalják el reggeltől-estig az ingyenes parkolókat, miközben az ott lakók körözhetnek. “Szegény” bankosok még ezt is ingyen szeretik, pedig a Fővárosi Sütőipari Vállalat helyén egy magánparkolót létesítettek, plusz teremgarázs is szolgálná a sajnálatra nem méltó, idegen érdekeket kiszolgálókat. Így igaza van Kocsis Máténak!

Vélemény, hozzászólás?

Top