Most itt vagy
Itt > Belföld > Bokros Lajos akár nemzetközi segédlettel is megdöntené a kormányt

Bokros Lajos akár nemzetközi segédlettel is megdöntené a kormányt

Bajnai, Bilderberg, Bokros

Bajnai Gordon  tovább tagadott és fenyegetőzött a Bilderberg-találkozón való részvétele kapcsán.
„Magyarország nem szerepelt a konferencia témái között. Nem érveltem a kormány gyengítése vagy a befektetők elriasztása mellett” – írta blogjában Bajnai a titkos találkozóról.
Bár az Együtt–PM vezetője azt állította, hogy a konferencián Magyarország nem került szóba, az Európai Bizottság egy magát megnevezni nem kívánó tisztségviselője  arról tájékoztatott: az európai nacionalista érzések erősödéséről szóló téma részeként volt szó hazánkról.
Bokros Lajos ugyanakkor teljesen természetesnek tartja, hogy akár nemzetközi segédlettel döntsék meg a magyar kormányt – erről beszélt Bajnai Gordon Bilderberg-tanácskozáson való részvételével összefüggésben a Modern Magyarország Mozgalom elnöke. Bokros Lajos korábban maga is meghívottja volt a titkos konferenciának.
– Hogyha valaki a magyar kormányt netán bírálja, az egyáltalán nem hazaáruló és nemzetvesztő. Következésképpen teljesen természetes egy demokratikus közvélemény szemszögéből nézve, hogy valaki adott esetben a szóban forgó kormány megdöntésére törekszik, akár nemzetközi segédlettel, írja az MNO.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

5 thoughts on “Bokros Lajos akár nemzetközi segédlettel is megdöntené a kormányt

  1. Ha Bokros Lajos vakoló, (volt?) Bilderberges és hazaáruló gazember mondja, akkor a véleménnyilvánítás szabadsága és a demokrácia mindenek felett!
    Amikor ők voltak kormányon, akkor pedig Demszky Gábor címeres gazember és hazaáruló, papírgalacsinnal és paradicsommal való megdobálása is bűntény, börtönnel büntetendő cselekedet volt.
    Itt látszik, hogy kicsoda Orbán: ezeket a gazembereket soha nem vonta felelősségre.
    Bokros Lajosnak természetes, hogy nemzetközi segédlettel döntsék meg a kormányt: ez történik Ukrajnában, ez történt Líbiában, ezt próbálták Szíriában, stb. Ennek a féregnek párszázezer ártatlan ember élete nem számít! Ilyenkor az általa rendszeresen hangoztatott “demokrácia” sem számít.

  2. Megy ám a színház! Mindenképpen el akarják hitetni a jónéppel, hogy orbán nem közülük való. Persze tudják ők, hogy csak a narancsosok és a “baloldali értékeket vallók” népes táborát képesek ilyen trükkökkel megtartani a ködben. Akiknek már kinyílt a szemük, azokon nem fog a “varázslat”.

  3. Remek fotót választottak, csak rá kell nézni… A panamai törvényeket feltételezhetően jobban ismeri, mint a magyart. Éppen ideje(?) lenne megtanulnia, vagy menjen vissza, tanulmányai színhelyére, hátha több hülyeség ragad rá.

Vélemény, hozzászólás?

Top