Most itt vagy
Itt > Belföld > BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET: Az MNB a devizahitelesek pénzén páváskodik

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET: Az MNB a devizahitelesek pénzén páváskodik

Az Egyesület elnöksége választ vár az Európai Központi Banktól a Magyar Nemzeti Bank növekedési hitel programja (NHP) és a jegybanki befektetésekkel kapcsolatban feltett kérdéseire.
Szeretnénk megjegyezni – melyet számos nyilatkozatunkban is hangoztattunk – már eddig is és jövőben is több párttal folytattunk – és folytatunk megbeszélést.
Civil Szervezetünket – minden próbálkozás ellenére sem – és az azokhoz csatlakozó kárvallott – károsult uzsorahitel áldozatait sem fogja tudni senki megosztani! Mi “hitvallásunk” nincs jobboldali – nincs baloldali, és ezen belül – Fidesz-KDNP – MSZP – DK – PM – (teljesség igénye nélkül) hitel! itt egyfajta swapügyletet felhasznált terméktípussal – befektetési termékkel – fosztották ki a magyar nemzetet!
Sajnos, azt is meg kell említeni, erőfeszítéseink ellenére – sem a Kormány – sem a mögötte lévő párt – ez ideig, személyes találkozásra nem adott lehetőséget! Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET
magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

One thought on “BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET: Az MNB a devizahitelesek pénzén páváskodik

  1. A kormány csak a gazdagoknak segíti a deviza hiteleiket kifizetni, lásd vég törlesztés, önkormányzatok, akik saját maguk között osztják ki néha a pénzeket, különböző jogcímeken,most meg a köztisztség viselőknek ad lehetőséget, hogy kiválthassák 2,5 % os kamatozású kölcsönnel, ahogy a vállalkozóknak tette. Gondolom a vállalkozók közül is a gazdagabbak vették igénybe, mert a szegényebb réteg már nem mer felvenni hitelt, mert a bank elvisz mindent, nem tudni mikor emeli meg a kamatokat. Jó lenne ha a kormány nem válogatna hanem minden hitelesnek egyformán megadná a lehetőséget egy törvény módosítással, hogy vége legyen ennek a kizsákmányolásnak és igazságosan számolják ki az adósságokat, visszamenőlegesen is, hisz már majdnem annyit törlesztettünk mint amit felvettünk. Remélem a következő kormány elszámoltatja a fideszt, és visszaveszi a jogtalanul kiosztogatott pénzeket. Lehet, hogy megint egy államosítás lenne a megfelelő megoldás, a szét lopott közpénzek begyűjtésére.

Vélemény, hozzászólás?

Top