Most itt vagy
Itt > Belföld > Az USA megszerezte a magyar pénzügyi fogyasztók százezreinek a személyes adatait és banktitkait

Az USA megszerezte a magyar pénzügyi fogyasztók százezreinek a személyes adatait és banktitkait

Az Egyesület a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökéhez, Péterfalvi Attilához fordul, mert álláspontja szerint valódi nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára, hogy a magyar pénzügyi fogyasztók százezreinek a személyes adatai és banktitkai kerültek, az Amerikai Egyesült Államok részére átadásra.

Az Egyesület azon aggodalmának kíván hangot adni, hogy hazánkban nem érvényesültek és nem érvényesülnek a pénzügyi fogyasztók adatvédelemmel kapcsolatos jogai.

Falus Zsolt Ferenc, az Egyesület elnökének a tapasztalatai szerint a devizahiteles ügyfelek személyiségi jogait súlyosan megsértették, mert az érintettek megfelelő tájékoztatása és hozzájárulása nélkül kezelték, továbbították a személyes adataikat és banktitkaikat az amerikaiaknak.

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Az USA megszerezte a magyar pénzügyi fogyasztók százezreinek a személyes adatait és banktitkait

  1. Miattam, az adataimmal együtt mindenki kinyalhatja a sejhajomat! – MERT AZ NYILVÁNOS ÉS NINCS MIT TITKOLNOM – ÉN NEM LOPTAM, NEM CSALTAM, NEM HAZUDTAM – EZÉRT NEM KELL FÉLNEM SEMMITŐL, SENKITŐL! – Akinek pedig valamitől is félnie kell – az pedig féljen!

    1. Ez nem arról szól,hogy félned kell vagy se jogaidat megsértették és ez egy olyan pénzügyi termék ha nem adja ki a befektetőnek az adataidat tudtodon kívül akkor nincs befektető az úgynevezett hiteled mögött és most nem tud lehúzni árfolyammal.Jogsérelem és azért kártérítés jár.

Vélemény, hozzászólás?

Top