Most itt vagy
Itt > Főoldal > Az orosz pátriárka véleménye az Eurovíziós Dalfesztiválról

Az orosz pátriárka véleménye az Eurovíziós Dalfesztiválról

Elképesztő belegondolni, hogy jövőre az orosz versenyre mindenféle szakállas “női” énekes érkezik, amelyek értéke idegen a mi kultúránktól, hangsúlyozta Kirill pátriárka.

EU-s szépségideál.
EU-s szépségideál.

Kirill, Moszkva és egész Oroszország, bírálta a modernség köntösébe bújtatott irányzatokat, így a liberálisok körében  népszerű Eurovíziós Dalfesztivált is, hozzátéve, hogy Oroszországnak be kell mutatnia milyen is egy igazi nemzet kultúrája.

A nemzeti és spirituális dalokat kell támogatni. Meg kell szervezni a saját versenyeket, hogy támogassuk a valós a kultúrát, beleértve többek között azáltal, hogy megmutatjuk a világnak, hogy kik is vagyunk, közölte az egyházi vezető azon az uljanovszki találkozón, ahol a 2016-os orosz nemzetközi dalfesztivált szervezik.

Polina Gagarina orosz énekesnő második helyezéssel nyert a Bécsben másodszor megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon és elképesztő belegondolni, hogy jövőre az orosz versenyre mindenféle szakállas “női” énekes érkezik, amelyek értéke idegen a mi kultúránktól, hangsúlyozta Kirill pátriárka.

Polina Gagarina
Polina Gagarina

A szépséges orosz énekesnő, Polina Gagarina a bécsi dalfesztiválon a Milliók hangja című dallal lett második helyezett, írja a TASS.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Az orosz pátriárka véleménye az Eurovíziós Dalfesztiválról

  1. Végignéztem.

    Messze az orosz dal volt a legjobb.Hogy mégsem ez nyert, azon az oroszok ne sajnálkozzanak. Vannak országok, ahol az agymosó politikai gépezet miatt a nézők nem tudják magukat függetleníteni a mosógép által elferdített politikai tényektől.
    Nem vagyok orosz fan, de van abban valami visszataszító, hogy a sorozatban 10-12 pontokat kapó orosz dal, 6-7 országtól még pontot sem kapott.

    -A toleranciájára olyan büszke Európának még sokat kell tanulnia, hogy olyan liberális legyen, amilyet nyilatkozataiban megkövetelni igyekszik.

  2. Emlékezzünk vissza, képzeljük el, hogy 50 évvel ezelőtt milyen lehetett ez az énekverseny. Hatalmas a változás. És képzeljük el milyen lesz majd 50 év múlva, ha lesz egyáltalán…

Vélemény, hozzászólás?

Top