Most itt vagy
Itt > Belföld > A szocialisták az alapvető jogi normákat sem tartják be

A szocialisták az alapvető jogi normákat sem tartják be

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizsgálatot indított a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) az MSZP áfacsökkentési aláírásgyűjtése kapcsán. Álságos a baloldal minden olyan megnyilvánulása, amely a jogállamiságot, a demokráciát kéri számon, hiszen az alapvető jogi normákat sem tartják be a szocialisták – hangsúlyozta Hoppál Péter szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szóvivője a nettó keresetek növekedése kapcsán aláhúzta, végre a háztartások is érezhetik a javulást.

Nézetkülönbségek vannak a baloldali erők között az élelmiszeráfa-csökkentés ügyében. Már maga a téma az egyik baloldali erőnek fontos, a másiknak nem – fogalmazott Hoppál Péter. A politikus felhívta a figyelmet arra, a legalapvetőbb jogi elvárásnak sem felel meg a szocialisták élelmiszeráfával kapcsolatos aláírásgyűjtése. Úgy tűnik az adatvédelmi hatóságnál nem jelentették be a szocialisták az aláírásgyűjtést. Ha pedig így történt, akkor elmondhatjuk: álságos a baloldal minden olyan megnyilvánulása, amely a jogállamiságot, a demokráciát kéri számon, hiszen az alapvető jogi normákat sem tartják be a szocialisták. Az adatvédelmi hatóság vizsgálatot indított a szocialista aláírásgyűjtés ügyében. Várjuk a vizsgálat eredményét – húzta alá a Fidesz szóvivője.

Fotó: fidesz.hu

Végre a háztartások is érezhetik a javulást

A Központi Statisztikai Hivatal szerdán közölte: az első negyedévben január és március között 4,2 százalékkal nőttek a nettó átlagkeresetek. Ez egy újabb hír, mely alátámasztja, hogy sikeres és eredményes a kormány által végrehajtott gazdaságpolitikai fordulat. Messze az infláció fölött tudnak ma Magyarországon növekedni a bérek és a nyugdíjak. Ez is igazolja, Magyarország és a magyar gazdaság egyértelműen jobban teljesít – reagált Hoppál Péter.

A Fidesz szóvivője arra is felhívta a figyelmet, az infláció mértéke negyven éve nem volt ilyen alacsony, mint most, valamint a gazdasági recesszióból is kilépett Magyarország, és 160 ezerrel többen dolgoznak, mint a szocialista kormányzás utolsó évében. Hoppál Péter arra is emlékeztetett, harmadik éve három százalék alatt tartja a kormány a hiányt, erre pedig uniós tagságunk óta a szocialisták egyszer sem voltak képesek.

Ennek az új, felelős gazdaságpolitikának az eredménye, hogy nem kell külföldre szaladgálni hitelért, mert Magyarország képes a költségvetés finanszírozására – hangsúlyozta. Ezek a hírek örvendetesek, óvatos bizakodásra adnak okot, és végre a háztartások is érezhetik a javulást – jegyezte meg Hoppál Péter.

(fidesz.hu)
magyartudat.com MT

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top