Most itt vagy
Itt > Belföld > A szocialisták a magyar kormány elleni támadásra használják Brüsszelt

A szocialisták a magyar kormány elleni támadásra használják Brüsszelt

A Fidesz szerint a szocialisták most is a magyar kormány elleni támadásra akarják használni Brüsszelt.
Így reagált a nagyobbik kormánypárt Ujhelyi István szocialista politikus hétfői nyilatkozatára, amelyben arról beszélt, hogy a magyar kormány a saját hibáit, kudarcait rendszerint az EU-s jogszabályokra fogja, ami súlyosan sérti a magyar érdekeket hosszú távon. Az MSZP európai parlamenti (EP-) listájának második helyezettje veszprémi sajtótájékoztatóján kijelentette, ha Orbán Viktor tovább folytatja szabadságharcát, és nem hajlandó az ország érdekében korrekt, de következetes és kemény párbeszédre az Európai Unióval, akkor kockáztatja a tízezer milliárd forint megszerzését a következő hét évben.
A Fidesz szerint Ujhelyi István nyilatkozata is egyértelművé tette, hogy a bukott baloldal európai parlamenti mandátumát továbbra sem az ország képviseletére, hanem a lejáratására és a magyar kormány elleni támadásra akarja használni. Miután április 6-án elbuktak, most Brüsszelből akarják tovább támadni a magyar kormányt, ahogy tették eddig is – írták.
Kitértek arra is: a szocialisták sorozatosan hátba támadták, lejáratták hazánkat, és tollba diktálták a Magyarországot elítélő dokumentumokat. Minden egyes vitás ügyben a nemzeti érdekek ellen voltak: a bankadó, a rezsicsökkentés, a magyar föld, a pálinka, az akác, a plázastop, az Erzsébet-program és minden más ügyben is a magyar érdekek ellen harcoltak – sorolta a nagyobbik kormánypárt.
Rögzítették: a Fidesz a szocialistákkal ellentétben elkötelezett és azt üzenik Brüsszelnek: Több tiszteletet a magyaroknak! – zárul a közlemény.

magyatudat.com

 

 

 

 

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Top