Most itt vagy
Itt > Főoldal > A román titkosszolgálat mai napig figyelte a csíkszeredai polgármestert

A román titkosszolgálat mai napig figyelte a csíkszeredai polgármestert

 

 

 

 

 

 

 

A román hírszerzés megerősítette, az ő alkalmazottja az a férfi, akiről Ráduly Róbert Kálmán csíkszeredai polgármester azt állította, hogy hetek óta megfigyeli őt. A polgármester személyesen fogta el és adta át a rendőröknek az őt fényképező férfit.
A román hírszerzés megerősítette, az ő alkalmazottja az a férfi, akiről Ráduly Róbert Kálmán csíkszeredai polgármester azt állította, hogy hetek óta megfigyeli őt – írta szerdán a Romania libera című román napilap.

Az újság Sorin Savat, a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) szóvivőjét idézi, aki elmondta: az illető valóban az ő alkalmazottjuk, de szabadidejében volt egy közterületen, ahol a saját mobiltelefonját használta fényképezésre, és nem teljesített semmilyen hivatali megbízatást.

A polgármester a saját elmondása szerint szombaton üldözőbe vette az utcán a férfit, miután az többször lefényképezte őt. A hírszerző elesett, a polgármester utolérte, és átadta a közelben járőröző rendőröknek. Az incidens miatt ügyészségi eljárás indult.

magyartudat.com

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “A román titkosszolgálat mai napig figyelte a csíkszeredai polgármestert

  1. A románokat ismerve, a hírben csak annyi az érték, hogy ilyen pofátlanul merte csinálni. Mindez arra enged következtetni, hogy az egykori(?) Securitate még mindig nagyon erős! Az SRI pedig ugyanúgy folytatja…

  2. Letezik meg SECURITATE Romaniaban ?
    Ez is hozzajarul ahhoz, hogy Romania ott van ahol van!
    A csalas, hazugsag orszaga.

    Raduly Robert Kalman csikszeredai polgarmester helyesen cselekedett.

Vélemény, hozzászólás?

Top